Avoimet ovet -Öppet hus

By Heidi Keskitalo 19 toukokuun, 2016

Avoimet ovet fb banneri

 

 

Tervetuloa Avoimien ovien päivään

20.5 klo.11-18!

Viimeinkin fabriiki on saatu täyteen toimintaan ja ilolla esittelen sen myös teille kaikille. Harjoittelijoideni kanssa olemme järjestäneet fabriikille Risako Shopin. Esillä on myös näyttely: Ideasta valmiiksi tuotteeksi. Se kertoo yhden tuotteen tarinan ideasta lähtien, miten tähän päädyttiin ja mihin sillä päästiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Risako Purse

Ja niin kuin juhlissa kuuluukin olla, tarjoamme kahvia, teetä ja pieniä herkkupaloja.

Meillä on myös arvonta päivän aikana. Arvottavana on uusi malli: pieni kukkarolaukku taskulla ja pitkällä säädettävällä olkahihnalla.

Kuten ehkä olet huomannut Facebookista, Risako täyttää ihan pian 4 vuotta. Tämän kunniaksi Risakon synttärit jalkaantuvat eri puolille Suomea jälleenmyyjieni luokse. Jälleenmyyjäni ovat saaneet arvottavaksi pienet kukkarolaukut ajalle 16-31.5. Arvonnat suoritetaan jokaisen liikkeen omalla tavalla, mutta useimmista löydät tietoa esimerkiksi heidän facebook sivuilta. Eli katso alta lista liikkeistä ja kipaise osallistumaan arvontaa!

 

Helsinki: Siena

Lempäälä: Mummola lahjatavaraliike

Jämsä: Mäen Huopaa ja Lankaa

Uusikaupunki: PikkukylänPuoti

Seinäjoki: Rustoopuori

Pietarsaari: Urban Life & Caffé   ja    Katarina Maria

Rovaniemi: Mainoa Design & Craft Shop

 

Uusi osoite on OPTIPARK: Paul Hallvarinkatu 1, Pietarsaari. Oleme viitoittaneet Optiparkin niin, että sinun on helppo löytää meille. Lähimmässä ulko-ovessamme (parkkipaikan puoleinen ovi) on ovikello, sillä ovi on aina lukittuna yleisen turvallisuuen vuoksi. Rohkeasti vain soittamaan ovikelloa niin tulemme avaamaan sinulle oven.

 

Olet lämpimästi tervetullut uuden fabriikin

avoimiin oviin!

 

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *