HYVÄÄ uutta vuotta!

By Heidi Keskitalo 13 tammikuun, 2017

Tämä on hyvän uuden vuoden alku.

Se on jo täydessä vauhdissa ja vauhti vain kiihtyy!

Uusi vuosi on alkanut verkkokaupassa TammiALElla. Ja huom, se kestää vain tämän kuukauden.

 

kierratyssuomi-100-kuvaSitten sitä muuta hyvää. Viime päivinä on palaveerattu ja suunniteltu jo vaikka mitä makeeta. Ja todellakin makeeta, kun Fazerin sinisiä on syöty ihan työtarkoituksiin. Meitä on nyt koossa viisi yrittäjää, jotka yhdessä toteuttavat taiteellisen asukokonaisuuden aiheena kierrätys, suomalaisuus ja juhla. Suomi täyttää 100 vuotta ja siksi haluamme tehdä juuri tämän kokonaisuuden, joka sai nimekseen KierrätysSuomi 100. Asukokonaisuus julkaistaan 28.1.2017 Lempäälän Ideaparkissa järjestettävässä hää- ja juhlatapahtumassa. Kokonaisuus sisältää aika paljon juurikin Fazerin sinisen karkkipapereita. Aika makeeta, vai mitä! Asu on jo varattu myöskin pienelle kiertueelle ja nyt etsimmekin tapahtumia joihin voisimme tuoda asun. Jos sinulla on vinkata makeelle jutulle esittelypaikan, otan mielelläni vinkkejä vastaan.

 

pitsipaiva-kuva-nelioEnnen KierrätysSuomi 100 -projektin julkistusta menen Isokyröön, Villavinttiin ja vietämme siellä jo tutuksi tulleen pitsipäivän. Pitsipivä on 25.1.2017 klo:12-18 ja se on itseasiassa avaus myyntinäyttelyle, joka jatkuu aina maaliskuun loppuun asti. Ota siis vanha pitsisi mukaan ja tule teettämään siitä juuri oman laisesi laukku tai kukkaro!

 

Helmikuun ensimäinen päivä aukeaa myyntinäyttely Helsinkiin Taito Shop Helskyyn Esplanadille. Tässä on mukana RIPEKO (Risako, Personal Design Hat ja Kongaamo) ja olemme kaikki kolme paikanpäällä juurikin 1.2. Myyntinäyttely jatkuu helmikuun loppuun asti. Tule ihastumaan ja löytämään oma rohkea tyylisi.

 

Tässä näitä alkuvuoden kuulumisia. Ota yhteyttä tai nähdään tapahtumissa!

 

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *