I love me

By Heidi Keskitalo 16 lokakuun, 2015

image

Tänään on auennut Helsingissä I love me -messut Helsingin messukeskuksessa. Jo vuosi sitten haaveilin pääseväni joskus näille messuille mukaan. Tutkin jo silloin mahdollisuuksiani osallistua messuille ja totesin, ettei minulla yksin ole sinne mahdollista osallistua. Sitten ajatus vain jäi haaveeksi.

Keväällä käyttämäni verkkokauppa Weecos otti minuun yhteyttä ja kyseli kiinnostustani osallistua yhteiselle osastolle. Innostuin heti ja varasin saman tien oman paikkani. Keväästä lähtien olen siis todella odottanut näitä messuja. Nyt syksyn messusuman keskellä mielessä kävi jo ajatus, että miten ihmeessä ehdin valmistautua kaikkeen ja olikohan tämä varmasti hyvä idea.

imageOnnekseni sain hyvän työharjoittelijan ammattikoulusta heti koulujen alettua ja työt ovat sujuneet kuin tanssi. Fanny on ollut suureksi avuksi  leikkaamon puolella sekä ompelukoneen äärellä. Viikko toisensa jälkeen olemme ylittäneet itsemme kaikin puolin. Kaiken kiireen keskellä valmistui hurja määrä uusia tuotteita, kotisivut uusiutui, hintalaput suunniteltiin uusiksi ja Ripekoakin vietiin eteenpäin.

 

Nyt voin todella hyvillä mielin osallistua I love me -messuille. Weecosin osastolta löydät Risakon lisäksi muunmuassa Ketjureaktion, Vuoriortan, Papun, Nouseva myrskyn ja monta monta muuta tuotemerkkiä. Meidät löydät Luonnollisesti osastolta 7n41 Weecos -kyltin alta.

image

Risakon kukkaroista löytyy myös tarjous messujen ajan ja vain kyseisiltä messuilta, niin kauan kuin tavaraa riittää.

imageMinä saavun messukeskukseen lauantaina aamupäivällä ja olen tavattavissa osastolla noin kolmen tunnun ajan. Varmimmin klo.12 ympärillä. Tämä on sitä kun yrittäjä yhdistää loman ja työn 😉.

Mutta kaikki te muut, nauttikaa koko päivästä messuilla; kauneudesta, hyvinvoinnista, mielenkiintoisista luennoista ja muuttumisleikeistä. Eli aika ei tule riittämään vaikka olisit messuilla kaksikin päivää 😊 Mukavaa viikonloppua!

-Heidi-

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *