Joulun 2015 Pop Up -liikkeet

By Heidi Keskitalo 25 marraskuun, 2015

Joulu tulee kovaa kyytiä

Risako - Uniikkeja tuotteita pitsistä

Vaikka Posti lakkoilee ja vuorokaudesta tuntuu tunnit loppuvan kesken, lähetyksiä asiakkaille ja liikkeille täytyy saada ajoissa perille; uskon edelleen ihmeisiin.

Tuotelisäyksiä ihan viimeisen viikon aikana on saanut esimerkiksi Taito Shop Maakari Oulusta, Katarina Maria Pietarsaaresta ja pian avattava ihan uusi verkkokauppa, mutta siitä lisää tuonnempana…

Joulun aikaan nousee Pop up -liikkeitä kuin sieniä sateella. Ja sehän on erittäin hienoa! Näistä useista mielenkiintoisista pienistä puodeista löytyy helposti yksilöllisiä, jopa uniikkeja lahjoja joulua varten. Ja miksi emme ostaisi Suomalaista Jouluksi? Jokainen meistä tietää että pienistä puroista syntyy suuria virtauksia ja niin edelleen.  ”Ainakin yksi kotimainen joululahja” kannustaa ja kertoo mistä niitä kotimaisia joululahjoja oikein löytyy ja antaa vinkkejä mitä ne voisivat olla. Tämän tapahtuman taustalla häärii oikein osuvasti nimetyt ”Ou jee” ja ”Rakkauslahjakuiskaaja” 🙂

KK joulupuoti

Käsityökortteli järjestää tänäkin vuonna oman joulutapahtuman verkossa, mutta myös ihan oikeassa Joulupuodissa Tampereella. Käsityökorttelin Joulua vietetään facebookissa 26-27.11.2015. Luvassa on yllätyksiä, ohjelmaa, tarjouksia ja paljon muuta. Tänä vuonna Risako ei osallistu tähän facebook tapahtumaan.

Käsityökorttelin Joulupuodissa Risako on mukana! Puoti avataan 10 marraskuuta ja se on avoinna 23 joulukuuta saakka. Liikkeestä löytyy yli 40:n käsityöläisen 100% suomessa valmistettuja tuotteita. Täältä löydät siis ihan mitä vain!

Ideaparkissa Lempäälässä järjestetään jo viidennen kerran Käsityöläisten Joulutori. Tori löytyy helposti keskusaukiolta, ihan ideaparkin sydämestä. Joulutorin valikoimiin kuuluu monien herkkujen kuten suklaiden ja kakkujen lisäksi tunnelmaa tuovat kynttilät, lyhdyt ja monet pehmeät lahjat pakettiin käärittäväksi. Risako on mukana Joulutorilla nyt kolmatta kertaa ja minä itse olen paikan päällä pe-su 18-20.12 koko aukioloajan.

Lisäksi Risakon kukkaroita ja laukkuja löytyy tämän joulun alla myös Helsingistä Made in Kallio -nimisestä Suomalaista tuotantoa edistävästä liikkeestä. Made in Kalliosta lötyy niin koruja, vaatteita, nyt myös kauniita pitsi laukkuja kuin myös kahvila ja sen ihanat herkut!

Päkäneellä Keltainen Talo avasi Artesaanien Joulupöydät jo hieman aiemin ja usean artesaanin tuotteet löytyvät sieltäkin aivan jouluun asti.

Allegro Xmas

Tänä vuonna ensimmäisen kerran järjestetään Pietarsaaressa, ihan tässä meidän kulmilla, Allegro Xmas 12.12 klo.10-17. Näillä näkymin se on viimeinen ”irrallinen” joulutapahtuma, johon tuon mukanani koko varastoni Risakon pitsikukkaroita ja muuta kivaa. Mukana tässä joulutapahtumassa on lisäkseni useita paikallisia yrityksiä, muutamia opiskelijoita sekä usein Kampuksella vieraileva Jukka Rintala.

Mutta nyt ompelukone odottaa. Vielä tehdään varastoon ja sitten lähetetään vielä mutamia isoja laatikoita eri joulupuoteihin ja jälleenmyyjille. Iloa myös sinulle joululahjojen löytämiseen!

 

Valkeaa, rauhallista joulua odottaen

-Heidi

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *