Kevät 2016

By Heidi Keskitalo 1 helmikuun, 2016

Kevät! Se on jo täällä 😀

Aurinkoiset pävät ovat olleen ihan parasta. Auringosta saan voimaa ja energiaa. Elän auringosta. Ruokapöydästä etsin juuri sen paikan johon aurinko paistaa kaikkein parhaiten, oikein sokaisee. Yhtä ihanaa on kun lapsia hakiessa koulun iltapäivähoidosta ei ole vielä pimeä, vaan pikkuinen hämy. Tässä uuden vuoden innostuksessa palasin myös vanhaan ihanaan harrastukseen, ryhmäliikuntaan, oikein sellaiseen kunnon pumppiin ja coreen. Ja oloni on entistä iloisempi ja energisempi.

Tätä energiaa nyt sitten koitan paketoida teillekin ihastuttavien pitsituotteiden muodossa. Ensimmäinen ja odotettu tapahtuma on Seinäjoella Pitsiperjantai. Sinne tulee mukaani yksi parannettu tuoteversio, yksi ihan uusi laukkumalli ja yksi I H A N A yllätys tuote. Se paljastetaan vielä tällä viikolla ja laitamme heti verkkokauppaankin.

Sitten tuleekin perinteisiä kädentaitomessuja Jyväskylässä ja uusi aluevaltaus Rovaniemelle. Siis nyt kaikki pohjoisen asukkaat! Saa kertoa iloista sanomaa eteenpäin: olen tulossa!

Viimeinen rutistus huhtikuulle on Lempäälässä Fashion Revolution tapahtuma, jonka ohjelma tulee tarkentumaan vielä lähempänä.

Tarkkasilmäinen huomasi, että maaliskuussa ei ole mitään! Silloin täällä tehdään varastoa messuja varten ja kesää varten. Silloin on myös ihka ensimmäinen työmatka ulkomaille, Viron puolelle. Ja tilauksia otamme toki koko ajan vastaan ja pyrimme toteuttamaan hurjimmatkin unelmasi.

Aurinkoa sinunkin arkeesi!

T. Heidi

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *