Pump&FUN vahvistaa koko kehoa

By Heidi Keskitalo 31 tammikuun, 2020

Pump&FUN

Sanotaan, että Pump&FUN vahvistaa koko kehoa. Minulla oli mielikuva tunnista pumppaamassa viimeisillä voimilla ylös alas raskailla painoilla hiki virraten pitkin poskia. Ajattelin, että voimani ei ehkä siihen riitä, mutta halusin kokeilla kuitenkin.

Pump&FUN Pump&FUN

”Pump&FUN vahvistaa koko kehoa menevän musiikin tahdissa.

Haastamme kropan tangon, levypainojen, kuminauhojen ja oman kehon painolla.

Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunnin haastavuuden voit asettaa voimiesi ja

kuntosi mukaan eli tunti sopii kaikille.” -tuntiseloste.

 

Ohjaajana toimi Henna, luotsaten ryhmää vakaasti kohti hengästymistä ja omia rajoja. Vaikeita askelsarjoja tunti ei tosiaankaan sisältänyt ja sen puolesta tunti tuntui ihanan helpolta. Vaikea osuus olikin sitten se pumppaaminen ylös alas, sivulta toiselle painojen kanssa. Painoja käytimme lähes jokaisessa liikkeessä tehostamaan liikettä ja lihaksia. Käytimme tankoja hyvin monipuolisesti, mikä tuntui erityisen kivalta. Välillä lisäsimme painoja, välillä otimme niitä pois, riippuen siitä mitä lihasryhmää kulloinkin treenasimme.
Tunti kului hyvin nopeasti ja loppuun teimme vielä lyhyet venyttelyt.

Pump&FUN

Sinua saattaisi myös kiinnostaa tämä: Miten tehokas Body Pump tunti on?
Lue myös: Hyvinvointisormus Oura

 

MTV 3:n artikkelissa on kuvattu bodypump tunti lämpökameralla (linkki yllä). Tämä oli mielenkiintoinen näkökulma treenin mittaamiseen. Itse mittaan suoritustani edelleen Oura -älysormuksella. Pump&FUN tunti oli tehokas. Se sai hikikarpalot otsalle ja selkään ja tehokkuudessa ei ole moittimista.

Pump&FUN

Päivän treenisuoritus oli reilusti suurempi edelliseen ja seuraavaan päivään. Samana päivänä satoi myös lunta, eli lumityöt lisäsivät yllättävän paljon liikunnan määrää.

Tätä tuntia voin suositella kaiken ikäisille ja kokoisille. Tällä tunnilla saat onnistumisen ilon, kun nostelet painoja, joihin et olisi uskonutkaan. Todellakin – Pump&FUN vahvistaa koko kehoa! Henna pitää Pump&FUN tunteja maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tule sinäkin mukaan!

 

Hanki oma jäsenyytesi Fun for Ladiesille tästä.
Ilmoittaudu Pump&FUN tunnille tästä.
Lue myös: FasciaMethod tuo liikkuvuutta ja TabataFUN

 

Pump&FUN

 

Liikunnan iloa sinulle!

1+

2 vastausta artikkeliin “Pump&FUN vahvistaa koko kehoa”

  1. Henna sanoo:

    Kiva, että oli mukava kokemus. Tule toistekin!

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *