Relove

By Heidi Keskitalo 5 huhtikuun, 2016

Risako purse

RELOVE    &

VAUHDIKAS KEVÄT

Tämä koko alkuvuosi on ollut valmistautumista tulevaan, materiaalien tilaamista ja testaamista, varaston kasvattamista ja laadun tarkkailua ja monia koulutustilaisuuksia. Erittäin tarpeellista, erittäin mielenkiintoista ja nyt tuntuu hyvällä tavalla, että se kaikki on ollut eteenpäin vievää. Tästä vuodesta on tulossa upea!

Tiedätkö, nyt on jo varattuna Risakolle monta ihan uuttakin myyntipaikka tälle vuodelle, jopa joulukuulle asti!

Risako handbags

Messukausi alkaa NYT! Ensimmäisenä  9-10.3 Jyväskylän Kädentaidot, heti perään 16-17.3 Rovaniemen Kädentaidot ja Lempäälässä 23-24.3 Fashion Revolution. Ripekoa ei sovi myöskään unohtaa! Ripeko on kolmen yrityksen yhteinen messuosasto ja markkinointiväylä. Ripeko tullaan näkemään myös tänä vuonna useammilla messuilla yhdessä, ensimmäisenä Jyväskylän kädentaitomessuilla tulevana viikonloppuna. Ripeko yhdistää kierrätyspitsiset laukut kierrätyskankaisiin takkeihin ja iloisen värisiin hattuihin ja asusteisiin, siis täydellinen kokonaisuus!

Risakon Pitsipäivät saavat jatkoa vielä tokokuun aikana Vaasassa 10.5  ja Oulussa 12.5. Pitsipäivään voit tuoda mukanasi pitsejä lahjoitettavaksi tai voimme suunnitella niistä sinulle oman rakkaan laukun. Kaikkien pitsejä lahjoittaneiden ja tilauksen tehneiden kersken järjestetään arvonta. Tarkemmat ajankohdat ja paikat ilmoitan vielä lähempänä.

Relove

 

Ja jottein huhtikuu menisi ihan haaveiluksi sinne mahtuu vielä yksi ihan uusi Pop Up Kauppapaikka, Relove! Relove on ihan uusi lifestyle liike Helsingin Töölösssä. ”Relove on uuden elämän, ihastumisen ja rakkauden kohtaamispaikka. Relove tuntuu tutulta, näyttää skandinaavisen modernilta boheemilla twistillä, tuoksuu raikkaan kiehtovalta ja maistuu yllättävän herkulliselta.” Sain tilaisuuden käydä tutustumassa toiseen liikkeen vetäjistä, Nooraan ja remontin alla olevaan liiketilaan. Vaikka sää tuolloin oli kolea ja harmaa ja liiketila oli hyrskyn myrskyn remontin keskellä, olin vaikuttunut tilasta ja tunsin kuinka innostus ja unelmat huokuivat koko ympäristöstä. Tästä tulee varmasti hieno liike ja olen hyvin iloinen, että tiemme kohtasivat ja että Risako voi olla osa näin hienoa lifestyle liikettä.

Risako Taika

 

Relove on siis liike josta löytyy sopuisasti second hand, kahvila ja Pop up- corner, josta Risako löytyy heti avajaisti lähtien. Alkuun sopimus on tehty Risakon ja Reloven välillä ensimmäiseksi kuukaudeksi, mutta myös jatkoa on jo suunnitteilla. Täältä löytyy myös jotain ihan extra Risakon valikoimasta! Taika -laukkuja on muutamia valmistettu nahkaisella taustalla. Nämä laukut ovat hyvin ryhdikkäitä ja todellakin näyttäviä.  Myös kaikki Risakon uudet mallit löytyvät täältä:  uusi Käsilaukku, pieni kukkarolaukku taskulla ja pieni lahjapakkaus.

 

Missä tämä liike siis on, ja miten sen tavoitan? Reloven blogi kertoo sinulle taustoja ja tarinaa liikkeen syntymisestä ja kasvamisesta. Reloven instagram, @relovelifestyle, näyttää välähdyksiä myös rakennusvaiheesta ja Facebook kertoo ajankohtaiset asiat. Relove on myös verkkokauppa, josta voit tavoittaa olitpa sitten missä päin tahansa! Relovessa tulee olemaan useampien yritysten pop up cornereita, eli vaihtuvia tuotteita aina kosmetiikasta ja taide-esineistä laukkuihin. Kokonaisuus on siis hyvin vaihtuvainen, mielenkiintoinen, tutun oloinen, mausteinen, lämmin ja varmasti monelle niin rakas. Käykäähän siis tutustumassa Reloveen!

Reloven avajaiset on ensi viikolla torstaina 14.4. Töölöntorin laidalla Helsingissä.

Penny Purse

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *