Risakolla on nyt uusia toimintoja

By Heidi Keskitalo 12 elokuun, 2019

Nyt kun Risako on toiminut yli 7 vuotta, on aika lisätä uusia toimintoja ja uudistua.

Uudistuminen on aina pitkä ja hidas prosessi, siksi teen sen vain omasta mielenkiinnostani ja omasta halustani. Risakon tuotteilla on jo vakiintuneet asiakkaat ja jälleenmyyntipaikat, mutta haluan tarjota asiakkailleni, teille, vielä jotain enemmän. Enemmän sellaista josta te hyödytte ja joka saa teidät loistamaan ja tuntemaan itsenne erinomaiseksi!

 

Heidi K.

Olen juuri suorittanut Ruotsalaisen Cosmopharman Color Me -värikonsultin koulutuksen. Tämän avulla löydän sinulle parhaiten sopivat värit, jotka saavat sinut sädehtimään ja jopa nuorenemaan. Ja mikä parasta, säästämään rahaa, kun vältyt hutiostoksilta. Värikurssilla löydämme sinulle oikeat värit 12.sta väriryhmästä väriesi ja tummuusasteesi mukaan. Kurssin avulla löydät helposti myös sinulle parhaiten sopivat värit meikkeihin. Miten helppoa onkaan löytää oikea huulipunan väri kun omistat henkilökohtaien värikartan!

Väreillä voit viestiä ympäristöösi sinulla olevasta ideasta tai tehdä vakaan ja uskottavan vaikutelman ja saada muut ihmiset kuuntelemaan juuri sinun sanomaasi. Juuri oikein kohdistetut värit saavat kuulijat keskittymään sanomaasi ja siten tulet paremmin kuulluksi. Oikeat värit tekevät olosi turvalliseksi ja itsevarmaksi. Värikurssista on hyötyä kaikille jotka hakevat lisää varmuutta omaan olemiseen ja jotka haluavat tehdä parhaan mahdollisen vaikutelman toisiin ihmisiin työssä tai vapaa-ajalla. Värikursseja voin pitää pienryhmille tai henkilökohtaisesti vain sinulle. Kysy vapaita aikoja!

 

Itseluottamus syntyy oikeiden värien lisäksi myös kuvan kautta. Teen henkilökuvauksia  miljöössä ja olen varma, että kaikista ihmisistä saa kauniin ja luonnollisen kuvan. Olen hiljalleen koonnut ottamiani kuvia ja julkaisen niitä aluksi täällä kotisivullani.  Tässä jo muutama maistiainen.

Mari S. by Heidi. K

Siru T.by Heidi K.

Virpi H. by Heidi K.

Onni K. by Heidi K.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun vuosia sitten perustin Risakon, nimen taustalla oli myös kysymys: olenko minä risa? Olenko minä riittävä? Mutta yhtä aikaa: onko tämä materiaali risa, voisiko tätä vielä käyttää?

Nyt olen siis palannut takaisin ensimmäisen kysymyksen äärelle ja haen vastuksia pieniin osiin pilkottuna. Itse hain vastauksia käymällä mallikoulun, värikurssin ja valokuvaus koulutuksen ja ymmärsin, että tätä kautta myös moni muu voi saada vastauksia omiin kysymyksiinsä. Siksi haluan jakaa myös teille näitä oppejani. Mallitöitäni pääset seuraamaan tästä.

JKG by Heidi K.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Et ole liian vanha, ei ole liian myöhäistä”

Mitä silloin voisi tapahtua?

Kun oivaisin tämän, ymmärsin, että jotain uutta on vielä tulossa.

 

T. Heidi K.

 

 

2+

2 vastausta artikkeliin “Risakolla on nyt uusia toimintoja”

 1. view more sanoo:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you relied on the video to make your point.
  You obviously know what youre talking about, why waste your
  intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something
  enlightening to read?

  0
  • Heidi Keskitalo sanoo:

   Thank you for your comment. I will tell you even more about color and style analysis. Now on my new website you can already find more information about color and style analysis. Unfortunately my homepage is currently only in finnish.

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *