Ihan uusi tulokas!

By Heidi Keskitalo 5 helmikuun, 2016

Risako_present_6

Risakolla on nyt valikoimissaan ihan uusi tuote: orgaaninen hamppu huulivoide, Olkaa hyvä!

Idea oman huulirasvan valmistuttamiseen syntyi viime vuoden puolella. Onhan valikoimaani jo jonkin aikaa kuulunut huulipunan kukkaro. Ja juurikin sen pariksi on nyt tehty kaikille sopiva, erittäin tehokas huulivoide. Huulivoide juuri sen vuoksi, että huulipunan väriä minun olisi ollut mahdoton lähteä arpomaan ;-). Tein jo vuosia sitten pienimuotoisesti yhteistyötä paikallisen ekokosmetiikkaa valmistavan yrityksen kanssa. Nyt kun ajatus huulirasvasta syntyi, otin heihin heti yhteyttä. Ilokseni he innostuivat ajatuksestani ja projekti lähti hyvin nopeasti elämään. Joskus pienet unelmat vain toteutuvat hyvinkin nopeasti.

Hamppuhuulirasva on kosteuttava, hoitava ja mieto huulivoide. Huulivoidetta myydään yhdessä huulipunan kukkaron kanssa, kauniissa läpinäkyvässä lahjarasiassa (ensimmäiset 30kpl ovat lahjarasioissa, sen jälkeen seuraavat on pakattu sellofaanipusseihin). Tämä hamppuhuulivoide on valmistettu lähes 100% luomu/ekosertifioiduista raaka-aineista.

Oma työpanoksen näissä huulirasvoissa on ollut etikettien suunnitteleminen ja valmistuttaminen. Haasteena etiketille oli sen pieni koko ja kaikki kosmetiikan vaativat merkinnät. Oman rajoituksen antoi myös käytettävissä oleva huulivoidehylsy. Ajatus etiketistä syntyi kuitenkin hyvin nopeasti ja jo alle viikossa minulla oli kädessäni uudet painetut etikettitarrat. Ja voin ilolla todeta, että näyttää hyvältä 🙂

Huulipunan kukkaroissa pitsit vaihtelevat tuttuun tapaan ja edelleenkin näissä käytän kaikkein ohkaisimpia ja kauneimpia pitsejä.

Tässäpä siis juuri oiva ystävänpäivälahja! Tai äitienpäivälahja tai lahja opettajalle, mummille, kummilapselle, kummille…

Ja näitä saa tietysti nyt heti verkkokaupasta klik!

Ensiviikolla näitä saa ainakin Helsingistä Sienasta, Oulusta Aittaputtiikista ja Seinäjoelta Pitsiperjantina 12.2.

 

Oikein hyvää viikonloppua juuri sinulle!

T. Heidi

 

Huulirasva_Risako

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *