Syksy on valmistautumisen aikaa

By Heidi Keskitalo 11 lokakuun, 2016

Valmistautumista hyvinkin, kaiken aikaa. Valmistautumista  messukiertueelle, valmistautumista jouluun, valmistautumista Pop Up liikkeisiin.  Koko ajan on pieni kutkutus vatsan pohjassa, kuinka ehdin kaiken. Tähän asti olen pysynyt aikataulussa. Tiukka työtahti on kuitenkin pidettävä yllä jokaisena työpäivänä.

Koska yrittäminen ja yrittäjänä oleminen on niin kokonaisvaltaista ja sitä on vaikea sulkea itsestään pois, pyrin pitämään myös itsestäni huolta kokonaisvaltaisesti. Kyllä, minulla on välillä vapaa päiviä ja joskus tv-iltojakin. Lasten harrastukset ja touhut saavat minut hetkeksi unohtamaan työt ja nauttimaan hetkestä. Hannan kanssa jumpataan ja pumpataan (nytkin reidet ihan jumissa eilisen pumpista)  ;-D Voi kuinka siitä saakaan virtaa!

Niin ja koska Suomalaisen Käsityön päivä on jo ensi viikolla 23.10. päätin osallistua omalta osaltani päivään järjestämällä avoimet ovet fabriikilla 19-21.10 klo.10-18. Avoimien ovien aikaan rakennan Risako Shopin Fabriikin aulaan. Samalla pääset tutustumaan itse fabriikkiin ja kenties näet kuinka niitä kukkaroita ja laukkuja valmistuu. Risako Shopiin tulee alehyllyn lisäksi uusimmat lahjapakkaukset ihanilla ”tekstirasioilla”.

Niin ja vielä yksi juttu… Turun ja Lahden messut ovat minulle uusia tuttavuuksia. Siksipä keksin teille niihin jotain kivaa! Pysy kuulolla 😀

 

Tässä vielä seuraavat tapahtumat:

Oulun Kädentaito ja Hyvinvointimessut

Avoimet ovet Fabriikilla

Osaava Nainen

Kätevä & Tekevä

Suomen Kädentaidotavoimet-ovet-2-juliste

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *