Tervetuloa uusituille kotisivuille

By Heidi Keskitalo 27 syyskuun, 2015

Kotisivukuva

Syksy on tuonut tullessaan monia pieni uudistuksia Risakon työhuoneella. Tässä näette juuri yhden suurimmista uudistuksista: Risakolla on viimeinkin oman näköiset kotisivut. Sivujen uudistuksen tarve on ollut jo viimeisen vuoden ja niiden rakennuskin on lähtenyt suunnitteluasteella käyntiin jo puoli vuotta sitten.  Kotisivut pitävät sisällään hurjan paljon työtä: uuden opiskelua, aikataulun organisointia, kuvausten järjestelyjä, satoja sähköposteja edes takaisin ja ennen kaikkea tiivistä yhteistyötä sivujen suunnitelijan (AMMU Designin)  ja kuuvaajan (Ikuistus) kanssa. Kotisivuilta löydät nyt helpommin mallikuvat tuotteista, linkin suoraan myös uusittuun verkkokauppaan ja paljon muuta tietoa. Lopputulos on mielestäni erittäin onnistunut ja etenkin Risakon näköinen.

Uusissa hoito-ohjelapuissa on enemmän tietoa tuotteesta.

Samalla on uudistettu hintalaput ja tuotteiden sisälle tulevat hoito-ohje/sarjanumero lappuset, kaikki samaa linjaa noudattaen. Hintalapuista löytyy nyt myös tekstit englanniksi ja ruotsiski. Ja tuotteiden sarjanumerointi jatkuu, nyt mennään jo luvussa 1755.

Ihan uusi laukkumallikin on syntynyt alkusyksystä ja se tulee ensiesittelyyn Seinäjoen Käsityömessuilla 2-4.10.2015.

Risako | www.risako.fi

City -reppu taipuu niin olkalaukuksi kuin repuksikin. Se on valmistettu kierrätetystä pitsistä ja verhoiluteollisuuden ylijäämänahasta. Repun sisällä on kaksi avotaskua ja ulkopuolella takana yksi vetoketjullinen tasku. Tämäkin City-reppu on uniikki, sarjanumeroitu kappale.

Lisää reppuja ja muita hurmaavia laukkuja löydät syksyn aikana messuilta ja tapahtumista, sekä jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea.

Tervetuloa uusituille kotisivuille!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *