Tyylianalyysi

Ensivaikutelma

Ensivaikutelma perustuu lähes 80% siihen, miltä näytämme!
Ensivaikutelman vahvistamiseksi tai muuttamiseksi, meidän täytyy tavata henkilö, keskustella hänen kanssaan ja tutustua paremmin. Tämän vuoksi ensivaikutelman tulisi olla juuri sellainen, minkä vaikutelman haluamme itsestämme antaa. Ensivaikutelman pitäisi näyttää, keitä me olemme ennen kuin edes avaamme suumme. Emme saa toista mahdollisuutta ensivaikutelman antamiseen. Muodostamme ensimmäisen mielipiteen uusista tuttavuuksista heidän ulkoisen olemuksensa perusteella. Ensivaikutelma rakentuu myös aikaisempiin kokemuksiimme muista vastaavanlaista henkilöistä. Tärkeää on siis, miten henkilö on pukeutunut ja mitä hän viestii tyylillään.
Mitä sinä haluat että muut sinusta ajattelevat? Näyttääkö vaatetyylisi sen, kuka olet?

Salaisuus henkilökohtaiseen itsevarmuutta viestivään tyyliin, on oppia kaikki ne osa-alueet, joista kokoat oman tyylisi ja jotka itse allekirjoitat.

 

Pukeutumisen perussäännöt

Kuva: Jukka Perttula / JP-Kuva

Perussääntöjä pukeutumiseen on monia:
1. Pystysuorat raidat pidentävät. Pysty linjat kaventavat vain, jos ne kulkevat suoraan alaspäin.
2. Vaate ilman mitään linjoja näyttää isommalta.
3. Vaakalinjat vuorostaan leventävät ja näitä tulisikin välttää kehon leveimmissä kohdissa.
4. Vaatteiden, asusteiden, kampauksen ym mittasuhteet tulee olla harmoniassa keskenään.
5. Pienemmät asiat sopivat paremmin pienemmille.
6. Suuret asiat sopivat paremmin isommille.
7. Hyvin istuva vaate näyttää aina paremmalta kuin huonosti istuva.

 

Muista!

Ei ole olemassa mitään ”ihannevartaloa”. Naisia on monen eri kokoisia ja muotoisia, eikä ole olemassa sääntöä, joka sanoo mikä muoto tai koko on toista parempi. Me kaikki haluamme tuntea olevamme kauniita – riippumatta siitä mikä vartalotyyppi meillä on.
Tärkeintä on, että opit tuntemaan oman kehosi, ja että opit pukeutumaan oman vartalotyyppisi oikein. Niksi on korostaa vartalosi hyviä puolia ja piilottaa niitä ominaisuuksia, joita et halua tuoda esille. Kaikki vartalotyypit voivat näyttää peremmalta valitsemalla oikeat vaatemallit.

 

Tyylikoulutuksessa käymme kaikki edellä mainitut asiat juuri sinun kanssasi läpi. Opit pukeutumaan sinulle parhaiten sopiviin linjoihin ja mittasuhteisiin. Opit korostamaan vartalosi parhaita puolia ja piilottamaan jotain toista. Opit myös kangas laaduista kuinka ne voivat korostaa tai piilottaa. Ja ennen kaikkea opit löytämään oman tyylisi pukeutua. Se tekee sinusta itsevarmemman ja tyylikkäämmän.

 

Ota yhteyttä klikkaamalla tästä ja kysy vapaita aikoja!