Värianalyysi

Mitä värit saavat aikaan?

Värit vaikuttavat siihen, miten muut ihmiset sinut kokevat. Oikeat värit tukevat sinun omia värejäsi ja näytät pirteältä ja reippaalta. Väärät värit voivat valitettavasti tehdä juuri päinvastoin, näytät väsyneeltä, kalpealta, sairaalta ja jopa vanhemmalta kuin olet. Riippumatta siitä mitkä värit ovat muodissa juuri nyt, löydät koulutuksen jälkeen itsellesi parhaiten sopivat värit trendivärien joukosta.

Color Me -värikoulutus

Color Me -värikoulutuksen avulla löydämme siis sinulle parhaiten sopivat värit, jotka saavat sinut sädehtimään ja jopa nuorenemaan. Ja mikä parasta, säästämään rahaa, kun vältyt hutiostoksilta. Värikurssilla löydämme sinulle oikeat värit 12.sta väriryhmästä väriesi ja tummuusasteesi mukaan. Kurssin avulla löydät helposti myös sinulle parhaiten sopivat värit meikkeihin. Miten helppoa onkaan löytää oikea huulipunan sävy, kun omistat henkilökohtaisen värikartan!

Värien viestit

Väreillä voit viestiä ympäristöösi sinulla olevasta ideasta tai tehdä vakaan ja uskottavan vaikutelman ja saada muut ihmiset kuuntelemaan juuri sinun sanomaasi. Juuri oikein kohdistetut värit saavat kuulijat keskittymään sanomaasi ja siten tulet paremmin kuulluksi. Oikeat värit tekevät olosi turvalliseksi ja itsevarmaksi. Värikurssista on hyötyä kaikille, jotka hakevat lisää varmuutta omaan olemiseen ja jotka haluavat tehdä parhaan mahdollisen vaikutelman kanssaihmisiin työssä tai vapaa-ajalla. En kuitenkaan suosittele värikurssia teini-ikäisille, sillä heidän pitää antaa elää kokeiluvaihe myös värien osalta. Teini-ikä on mielestäni liian herkkä vaihe asettaa nuorta johonkin tiettyyn värilokeroon.

Värikursseja voin pitää pienryhmille tai henkilökohtaisesti vain sinulle. Voimme yhdessä suunnitella värikurssin, vaikka osaksi yrityksesi virkistyspäivää kuohuviinin tai muun herkuttelun lomaan. Ammattilaisten tiimimme kouluttaa myös yrityksiä, kysy esimerkiksi tyhy-päiviä tai työasujen stailauspalveluamme!

 

Värianalyysissa puhumme lämpimistä ja kylmistä väreistä. Näitä voimme löytää kaikista väriympyrän väreistä, joten värianalyysi ei suinkaan vähennä värivalikoimaasi, vaan saat paljon enemmän mistä valita. Värianalyysissä käytämme neljää vuodenaikaa kuvaamaan eri värityyppejä. Sinun vuodenaikasi symboloi luonnossa esiintyviä värejä. Talvella näemme valkoista ja mustaa suurine värikontrasteineen. Keväällä luonto vihertää ja värit ovat kirkkaat. Kesällä värit haalistuvat ja näyttävät kalpeammilta auringon kirkkaan valon vaikutuksesta ja syksyllä näemme taas paljon murrettuja, vahvoja värejä.

 

Värikurssilla teemme analyysin ihosi, hiustesi ja silmiesi väristä ja tummuusasteesta, sekä lämpimyydestä tai kylmyydestä. Meille kylmä ihminen ei ole kylmä vaan ”cool”. Näiden kolmen elementin kombinaatio määrittelee juuri sinulle parhaiten sopivat värisi. Tämä tapahtuu eri värisillä kankailla ja mittareilla. Nämä ovat tärkeät työkalut kouluttajille, jotta samanlainen tulos saadaan kaikkien kouluttajien toimesta.

 

Faktaa analyysistä:

1. Color Me -värianalyysi on parannettu versio alkuperäisestä Amerikkalaisesta värianalyysistä.
2. Color Me on kehitetty Ruotsissa 2010
3. Aikuisiällä värivuodenaikasi ei muutu, vaikka ruskettuisit kesällä, mikäli itse et siihen vaikuta (esim. värjäämällä hiuksia).
4. Aikuisiällä sen sijaan tummuusasteesi voi muuttua.
5. Säästät rahaa, kun et enää osta väärän värisiä vaatteita tai meikkejä.
6. Vaatekaappisi sisällön määrä voi oleellisesti pienentyä, kun osaat karsia väärän väriset vaatteet pois.
7. Löydät helpommin oikean väriset meikit kaupasta.
8. Löydät uusia tuttavuuksia omaan värimaailmaasi.
9. Rohkaistut helpommin käyttämään sinulle vieraita värejä.
10. Opit kuinka voit käyttää lempivaatettasi, vaikka se ei kuuluisi värikarttaasi.
11. Opit, miten ja mihin korostusvärit on paras sijoittaa vaatetuksessa.
12. Saat silmäsi sädehtimään
13. Saat ihosi näyttämään terveeltä ja hyvinvoivalta
14. Opit kertomaan myös kampaajallesi oikean hiussävyn.

 

Ota yhteyttä tästä ja kysy vapaita aikoja!