Vielä on vähän kesää

By Heidi Keskitalo 31 heinäkuun, 2016

Risako - Uniikkeja tuotteita pitsistäMinulle kesä tuli vasta reilusti heinäkuun puolella. Miksi näin…

 

Kesäkuun alussa ensin nyrjäytin nilkkani ja kuljin sauvojen kanssa ja nilkkaa varoen viikon verran. Sitten olikin jo juhannus ja ehdin nauttia lomaa muutaman päivän, kunnes sain jostain tunturien keskeltä angiinan. Se vei voimat usemmaksi viikoksi ja kuumeilu jatkui vielä tehokkaan entibioottikuurin jälkeenkin. Täydellinen lepo antoi toki nilkalle aikaa parantua hyvin. Kiitos myös teille kaikille jotka autoitte minua jaksamaan eri myyntitapahtumissa puolikuntoisena ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Joten, nyt kun taudit ja vaivat on selätetty, olen taas täysissä voimissani. Juoksulenkit tuntuu taas ihanilta, samoin luonnonvesissä uinti lasten kanssa. Unohtamatta yöllisiä retkiä leikkimökkiin nukkumattia etsimään 🙂  ;  Nämä saavat minut tuntemaan että kesä on täällä viimeinkin!

 

Risako - Uniikkeja tuotteita pitsistä

Kesääni kuuluu kyllä myös paljon töitä. Yksikään laukku tai kukkaro ei vieläkään synny nappia painamalla tai putkahda koneen liukuhihnalta, vaan ihan jokaisen olen itse leikannut ja ommellut. Kesäkuun puolella apunani oli vielä tehokas työharjoittelija ammattikoulusta, sitten tein töitä yksin useamman viikon ja nyt taas apunani käy silloin tällöin entinen työharjoittelijani, nykyinen 4H-yrittäjä!

 

Myyntivuorojani Kokkolassa Taideleipomolla on enää jäljellä yksi tälle kesälle (ma 1.8.2016).  Tähän kesään mahtuu vielä monta kivaa tapahtumaa. Uusin tapahtuma on tässä meidän kulmilla, Uusikaarlepyyssä: Matfestivalen. Tänäkin kesänä osallistun Isonkyrön 1700-luvun markkinoille ja Oulun Designtorille.

 

Muistato vielä RIPEKOn? RIPEKO sai kutsun myyntinäyttelyn järjestämiseen Lappeenrantaan Taitokeskukseen. Miten hieno saada tällainen kutsu ja totta kai lähdemme koko porukalla mukaan. Näyttely rakennetaan jo tulevalla viikolla ja sitä pääset ihailemaan 8.8-10.9.2016 Lappeenrannan Taito Shopissa. Tästä laitan vielä facebookiin kuvia kun näyttely on valmis.

Mutta nyt täytyy kipaista iltavuoroon, jotta näyttelyyn saadaan kaikki tuotteet valmiiksi.

 

Mukavia kesäpäiviä!

T. Heidi

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *